jul
25

Rotterdam Unlimited

Event Time: No time set / Event Location: No location set

Feest vieren op je best tijdens de spetterende Rotterdam Unlimited!

Een spetterende onderdeel van Rotterdam Unlimited is de Zomercarnaval parade! Naast de Zomercarnaval parade zal er in de stad vele optredens en acts plaats vinden. Je vind er onder andere poetry, zang, muziek, film en dans en nog veel meer. Bekijk hier de website voor meer informatie.

Overnachting Grand Hotel Central

Na een indrukwekkende dagje Rotterdam genieten van de vele optredens en de parade kunt u zich terug trekken en tot rust komen in Grand Hotel Central. Hét hotel met de beste prijzen en locatie in het centrum van Rotterdam.
Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EVENT2017” in en ontvang 10% korting* op uw verblijf!

Rotterdam Unlimited

dec
31

Nationale Nieuwjaarsnacht

Event Time: No time set / Event Location: No location set

Vier Oudejaarsavond in hartje Rotterdam en geniet van de mooiste siervuurwerk bij de Erasmusbrug!

Op Oud en Nieuw zal er weer de mooiste vuurwerk te zien zijn tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam. De siervuurwerk worden vanaf de Erasmusbrug in de lucht geschoten! In en rond het centrum van Rotterdam is de spektakel te zien. De beste plek om de show te zien is op de Boompjeskade en het Noordereiland. Vergeet niet op deze avond er vroeg bij te zijn, want het wordt na aanvang er druk op de pleinen! Bekijk hier de website voor meer informatie!

Overnachting Grand Hotel Central

Na de Nieuwsjaarsviering kunt u zich terug trekken en tot rust komen in Grand Hotel Central. Hét hotel in hartje centrum met alles direct binnen handbereik.

Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EVENT2016” in en ontvang 10% korting* op uw verblijf!

Nationale Nieuwjaarsnacht

*Op basis van beschikbaarheid.