jul
25

Rotterdam Unlimited Zomercarnaval

Event Time: No time set / Event Location: Rotterdam

Feest vieren op je best tijdens de spetterende Rotterdam Unlimited!

Een spetterende onderdeel van Rotterdam Unlimited is de Zomercarnaval parade! Naast de Zomercarnaval parade zal er in de stad vele optredens en acts plaats vinden. Je vind er onder andere poetry, zang, muziek, film en dans en nog veel meer. Bekijk hier de website voor meer informatie. Rotterdam Unlimited wordt dinsdag 25 juli geopend en komt vijf dagen later tot een explosief hoogtepunt met de Zomercarnaval Straatparade op 29 juli en spectaculaire optredens.Latin-ster Joey Montana uit Panama en Ronnie Flex sluiten op zaterdag 29 juli het jaarlijkse kunst- en cultuurfestival Rotterdam Unlimited af.

Overnachting Grand Hotel Central

Na een indrukwekkende dagje Rotterdam genieten van de vele optredens en de parade kunt u zich terug trekken en tot rust komen in Grand Hotel Central. Hét hotel met de beste prijzen en locatie in het centrum van Rotterdam.
Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EVENT2017” in en ontvang 10% korting op uw verblijf!

Rotterdam Unlimited

jul
30

Open Air Reggae Festival Rotterdam

Event Time: 13:00 - 23:00 / Event Location: Euromastpark

Op zondag 30 juli vindt het muziekfestival Reggae Rotterdam Fesitval plaats in het Euromastpark. Dit is het aller eerste Open Air Reggae Festival van Rotterdam met o.a. lpha Blondy, Beenie Man + Many More!

339627_567x288_449571

Ticket: €50,-
Tijd: 13:00-23:00

Grand Hotel Central

Boek een voordelige overnachting in Grand Hotel Central maar wees er snel bij want het is een druk weekend!Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EVENT2017” in en ontvang 10% korting op uw verblijf!

Meer informatie over het festival: https://reggaerotterdam.nl/

sep
14

WK Triathlon Rotterdam

Event Time: No time set / Event Location: Rotterdam

WK Triathlon Rotterdam – Grand Final

Van 14 t/m 17 september is Rotterdam de plek waar je als triatleet wilt zijn. De Grand Final van de ITU World Triathlon Series vindt dan voor het eerst plaats in Nederland. Of je nu als deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger naar Rotterdam gaat, het WK Triathlon Rotterdam mag je niet missen!

Untitled - 4

Overnachting Grand Hotel Central
Het hotel bevindt zich in hartje centrum met alles direct binnen handbereik.
Mis het niet! Boek nú snel een kamer met €5,- korting, gebruik hiervoor de actiecode “GHC2017”.

Meer informatie en programma event: http://rotterdam.triathlon.org/nl/home

 

 

dec
31

Nationale Nieuwjaarsnacht

Event Time: No time set / Event Location: No location set

Vier Oudejaarsavond in hartje Rotterdam en geniet van de mooiste siervuurwerk bij de Erasmusbrug!

Op Oud en Nieuw zal er weer de mooiste vuurwerk te zien zijn tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam. De siervuurwerk worden vanaf de Erasmusbrug in de lucht geschoten! In en rond het centrum van Rotterdam is de spektakel te zien. De beste plek om de show te zien is op de Boompjeskade en het Noordereiland. Vergeet niet op deze avond er vroeg bij te zijn, want het wordt na aanvang er druk op de pleinen! Bekijk hier de website voor meer informatie!

Overnachting Grand Hotel Central

Na de Nieuwsjaarsviering kunt u zich terug trekken en tot rust komen in Grand Hotel Central. Hét hotel in hartje centrum met alles direct binnen handbereik.

Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EVENT2016” in en ontvang 10% korting* op uw verblijf!

Nationale Nieuwjaarsnacht

*Op basis van beschikbaarheid.