Villa Thalia, ongekend spektakelgrand hotel central

Dé bekendste club in hartje Rotterdam en tegenover het Grand Hotel Central: Club Villa Thalia! Hier vind je elke week meerdere doelgerichte feesten met uitbundige thema’s voor ieder wat wils! Naast de gewone entree kaarten heb je de mogelijkheid om VIP kaarten/tafels vooraf te reserveren.

Vive la Fête

Elke zaterdag avond is dit feest in Villa Thalia een groot begrip, dit feest kan zich met gemak tippen aan de grootste feesten in de wereld. Dit feest biedt je een schitterende ervaring met lichtshows, live entertainment, bekende dj’s en u kan genieten van verbluffende visuals op 360 graden. Vive la Fête is elke zaterdag avond vanaf 23:00.

VIP Tables

Zin om jezelf te trakteren en helemaal uit je dak te gaan bij Villa Thalia? Dat kan, Villa Thalia biedt u speciale VIP tafels aan waar je lekker met je vrienden kan genieten van een avondje stappen. Als VIP hoef je niet in de rij en kassa te staan en kan je rustig je gang gaan terwijl er een drankje voor u geserveerd wordt. Met het VIP arrangement  heb je recht op de allerbeste plek en de snelste service.

Dinnershow Villa Thaliagrand hotel central

Tijd voor een onvergetelijke avond? De Dinnershow in Villa Thalia zorgt ervoor dat je een avond hebt om nooit te vergeten. De Dinnershow biedt u een voortreffelijk viergangenmenu van tweesterrenchef François Geurds met daarnaast een schitterende show met unieke 360 graden projecties en top artiesten als Rachel Kramer, Raffaela Paton en Leon Sherman. De dinnershow is bij uitstek geschikt voor mensen die van gezelligheid houden en een speciale avond willen hebben in Villa Thalia.

Ligging

Villa Thalia is gelegen aan de kruiskade tegenover het Grand Hotel Central in Rotterdam in het centrum van Rotterdam. U kunt na een leuke en sfeervolle avond tot rust komen in ons hotel. Wij bieden u de scherpste prijzen aan en zorgen voor een rustig en comfortabel verblijf. U kunt parkeren in de parkeergarage APCOA wat op loopafstand van ons hotel zit. Wij bieden u een speciaal parkeer arrangement aan wat erg voordelig is.

Contact

Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE Rotterdam

Voor meer informatie:
E-Mail: pr@sfeerhoreca.nl (regular)
E-Mail: chelsea@sfeerhoreca.nl (vip tables)

Telefoonnummer: 010-2142547 (regular)
Telefoonnummer: 06-11724646 (vip tables)

Voor meer informatie klik hier.