GRATIS ONTBIJTMAANDEN

Wilt u de dag zo goed mogelijk beginnen? Geniet dit jaar dan van een gratis ontbijtbuffet!

ontbijtzaal

Een heerlijke start van de dag!

Aan het begin van de dag heten wij u van harte welkom in onze ontbijtzaal, waar het uitgebreide ontbijtbuffet op u te wachten staat. Een goede start van de dag is immers gemaakt met een stevig ontbijt. Voor u op stap gaat in Rotterdam, dient u genoeg energie op te doen om de stad volledig te kunnen verkennen. Het is niet prettig om in de ochtend naar buiten te hoeven voor het ontbijt. Het uitgebreide ontbijtbuffet bij ons hotel biedt u mede hierom de beste optie. Direct beneden na uw overnachting, in onze ontbijtzaal, vindt u een ruim assortiment waar u zeker uw buik kunt vullen. Een heerlijke start van de dag!
Het is niet alleen makkelijk en lekker, maar dit jaar ook nog eens gratis! Boek nu uw kamer en geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet.

*Ontbijttijden:
 Maandag – Vrijdag: 7:00 – 10:30
 Zaterdag – Zondag: 8:00 – 11:30

 BOEK NU UW KAMER VANAF €49! 

Tips!

5 euro korting
€5 kortingscode!

Heeft u geen kans om te komen in maart, of ontvangt u liever alleen korting? Het is mogelijk! Als u via onze website boekt, bieden wij u graag iets extra’s. Lees hier meer over de kortingscode.

 

 

 

aanbiedingen

 

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen om voordelig uw overnachting te combineren! Zo is er een arrangement om Rotterdam te verkennen, een fietsarrangement en een parkeerarrangement! Bekijk ze hier: Aanbiedingen